Walibi

In het noorden is het nu zomervakantie, wat betekent dat we extra tijd hebben om leuke dingen te doen met ons gezin. Het bedenken van een activiteit die iedereen leuk vindt, is echter niet altijd gemakkelijk. Onze kinderen hebben verschillende leeftijden en interesses, maar er is één ding waar ze allemaal dol op zijn: pretparken.

Deze keer kozen we voor Walibi! Misschien denk je niet meteen aan Walibi als je jonge kinderen hebt, maar wist je dat ze ook veel leuke attracties hebben voor de allerjongsten? In de afgelopen jaren hebben ze zelfs achtbanen toegevoegd die speciaal zijn ontworpen voor jongere kinderen. En natuurlijk zijn er ook attracties voor volwassenen die niet zo van grote hoogtes en kurkentrekkers houden.

Onze jongste dochter was 8 jaar oud toen we hier waren en ze heeft zich van 10.00 uur tot 20.00 uur uitstekend vermaakt. Ze wilde echt nog niet naar huis toen het park sloot

Wij hebben overnacht in een huisje van Walibi Village en dit was ook allemaal prima geregeld.
Maar als je gewoon een dag gaat, zou ik zeker de aanbiedingen in de gaten houden. Zo heeft de Vomar elk jaar een spaaractie en koop je twee kaartjes voor de prijs van één.

HARDGAAN in het spectaculairste attractiepark – Walibi Holland

Vomar | Walibi Holland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven