Als je net als mij wel eens kampt met ochtendstress dan is dit echt een ideaal ontbijt.
Wij zijn een gezin met vier kinderen en in de ochtenden moeten we natuurlijk allemaal naar school en werk. Als ik zelf moet werken dan ben ik vaak druk met van alles en vergat ik wel eens mijn eigen ontbijt.
Inmiddels maak ik op die dagen de avond van tevoren mijn ontbijt al. Dan hoef ik die alleen nog maar uit de koelkast te pakken en mee te nemen. Ideaal!!
Ingredienten:
- Een rijpe banaan
- Vier eetlepels (plantaardige) kwark
- Twee eetlepels havermout
- Een dessertlepel chiazaad
- Een dessertlepel cacaobits
- Tien blauwe bessen
- Twee blokjes pure chocolade
- Kokosrasp per garnering
Bereiding :
De rijpe banaan prakken en dit mengen met de kwark, havermout, chiazaad en cacao bits. Dit mengsel in een afsluitbaar potje doen.
De blokjes chocolade laten smelten in de magnetron.
Op het havermout mengel de blauwe bessen doen en daaroverheen de gesmolten chocolade. Een beetje kokosrasp er overheen. De deksel op het potje doen en een nacht in de koelkast laten staan. En klaar is je Overnight Oats Ontbijt.
