Hotspot Overnachting

Luddeweer!

Heb je ooit gehoord van de plaats Luddeweer? Ik dus nog nooit… Tot ik op zoek ging naar een bijzondere plek om te overnachten in de buurt van Groningen.

Samen met mijn man hadden we namelijk kaartjes voor het Guns N Roses concert in Stadspark Groningen. Ook echt een fantastische ervaring trouwens. De mannen van Guns N Roses zijn al aardig op leeftijd maar rockten nog dik drie uur over het podium. Het leek mij een goed idee om na zo’n heavy concert wel te gaan overnachten op een rustige plek.
Nou die hebben we gevonden en wel in Luddeweer. Daar is namelijk een mini camping waar ze de enige luchtbubbel overnachting in Nederland verhuren. Dat wil je toch eens meemaken?
Je kijkt uit op de weilanden en in de nacht kijk je zo de sterrenhemel in. Super romantisch. En wij hadden echt mazzel met de heldere nacht, dus alle sterren fonkelden op ons terwijl wij in een heerlijk bed lagen. Rond 5 uur begon de onweer, ook een unieke ervaring zo vanuit die luchtbel.

Met de eigenaresse Anne hadden wij afgesproken dat we om 9.00 wel ons ontbijt wilden. Een gevuld dienblad met genoeg keuze werd de luchtbubbel in gebracht. Anne is super gastvrij en wil met alles meedenken.

Dus als je ooit op zoek bent naar een mega romantisch nachtje weg, denk dan eens aan Luddeweer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven