De Blokhutboot

Begin juni mochten wij een weekendje weg met een Blokhutboot. Zo avontuurlijk overnachten, en zelf je uitzicht bepalen! Je vaart namelijk zelf naar de mooiste plekjes in de natuur en je hebt geen vaarbewijs nodig.

Er zijn 4 verschillende vaargebieden waar je kunt gaan varen met de Blokhutboot; het mooie rivierengebied de Bommelerwaard, het grootste zoetwatergetijde gebied van Europa de Biesbosch, Varen door de fruitschuur van Nederland de Linge en de combi van prachtige natuur en recreatie De Gouden Ham.

Wij zijn opgestapt in De Bommelerwaard en hebben magisch mooie dagen gehad. Vanuit de Blokhutboot stapten we zo op de kano en sup en doken we het water in om te zwemmen.
We sprokkelden hout en maakten ons eigen kampvuur en natuurlijk gingen daar de marshmallows in.
In de natuur zagen we de wilde paarden, koeien, bizons en zwommen we zelfs tussen de pulletjes. Wat een unieke ervaring.
De blokhutboot bevat alles wat je nodig hebt, heerlijk bedden voor 4 personen, een keukentje, toilet en zelfs een heerlijke buitendouche met warm water.

In de gids van De Blokhutboot staat het vol met tips en mooie aanmeerplekjes. Het enthousiasme van de eigenaars werkt aanstekelijk en we hebben natuurlijk wat aanraders opgezocht.

Kortom, echt een aanrader als je echt een unieke ervaring wilt meemaken!

www.blokhutboot.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven