Zelf Een Slaapfeestje Voor Je Kind Organiseren

Onze dochter Faylynn droomde ervan om een slaapfeestje te geven voor haar en haar vriendinnen en dan het liefste in een Tipi Tentje. Hoe leuk is het om te kamperen in je huis met je besties. Ik ging op onderzoek uit en kwam allerlei verhuurbedrijven tegen luxe slaapfeestjes voor kinderen verzorgen. Zeer uitgebreid ook en met verschillende thema’s. Ik schrok wel van de prijzen die varieerden tussen de €30 en € 50 euro per set en bedacht toen dat ik het ook allemaal zelf zou kunnen kopen. En dat deed ik.
Weken van zoeken en vergelijken zorgden voor dit als geweldige resultaat.
Ik heb gekozen voor mooie kleuren en materialen, zonder een specifiek thema. Het draait vooral om het samenzijn en de gezelligheid.

Het verjaardagsfeestje van Faylynn was werkelijk een onvergetelijk moment van vreugde en plezier. De gezichten van de meisjes straalden van geluk, en het is bijna ongelooflijk, maar alle jongedames hebben zelfs goed geslapen! Het was een bijzondere ervaring die absoluut de moeite waard is om te herhalen. Om de viering perfect af te sluiten, genoten we van een heerlijk ontbijt op bed, geserveerd op handige dienbladen met pootjes, terwijl de meiden gezellig bij elkaar waren.

Nu ik al deze fantastische feestattributen in mijn bezit heb, heb ik besloten om ze te verhuren. Mijn doel is om het voor iedereen betaalbaar te maken, zodat meer ouders de mogelijkheid hebben om voor hun kinderen zo’n fantastisch slaapfeestje te organiseren. Het aanbieden van deze verhuurservice stelt ouders in staat om op een voordelige manier een onvergetelijke ervaring voor hun kinderen te creëren, waarbij ze kunnen gebruik maken van alle benodigde attributen om het gezelligste coolste maar vooral onvergetelijkste slaapfeestje te organiseren, inclusief magische tentjes en alle onderstaande producten.

Wil jij ook het leukste slaapfeestje organiseren voor je kind? Dit kun je huren bij mij:

Ontdek de magie van onze slaapfeestsets! We hebben zeven volledige sets beschikbaar, en het beste is: jij bepaalt hoeveel sets je wilt huren. De huurprijs is slechts €15 per set, plus een kleine borg van €10 per set. Maak je geen zorgen, na een zorgvuldige inspectie bij retour ontvang je de borg natuurlijk volledig terug als alles in perfecte staat is. Maak van elk feestje een betoverende gebeurtenis en huur jouw tipi tentjes vandaag nog!

 • 1 Tipi Tent
 • 1 Luchtbed van 160 lang en 90 breed (De luchtbedden zijn geschikt voor kinderen tot 1 meter 50 groot)
 • 1 Wit hoeslaken voor het luchtbed
 • 1 Lila deken
 • 1 Hoofdkussen
 • 1 Sierkussen
 • 1 Dienblad op pootjes
 • 1 Spiegel
 • 1 Slaapmasker
 • 1 Waxinelichtje op batterijen (inclusief) in een glaasje
 • 1 Lichtsnoer op batterijen (inclusief) voor om de Tipitent
 • 1 Rond vloerkleedje

Je dient alles zelf op te halen bij mij in Schagen, brengen kan ik overleg in Noord Holland, in overleg, tegen een vergoeding.

Dit feestje is ook super goed te combineren met een schmink en glitter feestje van Kim.
Kijk eens op haar Instagram voor de mogelijkhedem:
Kimspartyschmink🎨 (@kimspartyschmink) • Instagram-foto’s en -video’s

Via onderstaand contactformulier kun je een vrijblijvende reservering maken. Het laatste veld kun je gebruiken om contact op te nemen met mij, veel dingen zijn bespreekbaar, dus voel je vrij om te vragen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Hoeveel sets wilt u huren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven