Youfo

Zoals je weet houden wij van actief bezig zijn met elkaar. En zijn we altijd in voor een nieuwe uitdaging. Zo tof dat we YOU.FO mochten uittesten. YOU.FO biedt voor iedere speler een uitdaging, speelplezier en een unieke ervaring. Dit bekroonde en innovatieve spel, bedacht door de Nederlander Bas Ruyssenaars, vraagt om enige techniek, maar eenmaal onder de knie zorgt het voor veel speelplezier; voor jong en oud.
YOU.FO maakt deze zomer zijn entree in heel Europa en is een innovatief sport- en vrijetijdsspel, gebaseerd op het gooien en vangen van een aerodynamische ring met speciaal ontworpen sticks. Je speelt het freestyle met zijn twee├źn of in teams van drie of vier mensen.

Speluitleg:

Waar: YOU.FO is overal te spelen, te allen tijde, door wie dan ook. Het kan op elk oppervlak worden gespeeld: in het park, op het strand, binnen of in je achtertuin.
Hoe: Je kunt gewoon samen gooien en vangen, veel plezier elkaar uit te dagen of samen de leercurve te maken om YOU.FO-meesters te worden.Er zijn verschillende manieren om freestyle te spelen, probeer verschillende werp- en vangtechnieken, Bijvoorbeeld: overhead, backhand of vloerveeg.

Wij hebben YOU.FO met elkaar op het strand gespeeld en er een hoop lol mee gehad. Het spel gaat dan ook zeker mee op vakantie deze zomer.

Als je ook interesse hebt tot het kopen van YOU.FO gebruik dan de code brigitte5 voor 5% korting:

www.you.fo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven