Dagje weg: Het Bos Roept!

Camping Het Bos Roept

Kom zoals je bent is de slogan van deze fantastische camping in Slootdorp, Noord-Holland. Je kunt hier komen met de auto, fiets, maar ook met de boot. Dat deden wij vorig jaar.
Vanaf Schagen met ons bootje gevaren naar Slootdorp, waar ze een aanlegsteiger hebben die bij de camping hoort. Bepakt met twee tentjes en alle slaapspullen zijn wij naar het terrein gelopen.
Wat een rust, ruimte en heerlijke sfeer. We voelden ons meteen thuis.
De campingwinkel is tevens ook de receptie en heeft alles wat je nodig hebt.
Wat wij als enorme pluspunt vonden van deze camping is wel de kas die er midden op het terrein staat. In de kas is een keuken met koelkast en kookgelegenheid. Je mag hier vrijblijvend gebruik van maken.
Er staat een tafel om aan te eten, een piano, boeken en spelletjes.
Daarnaast kun je er alles gebruiken om je eigen kampvuur te maken. Zelf je hout splitten. Je betaald alleen het hout dat je meeneemt om je vuur mee te maken.
Zo leuk om dit samen met je kinderen te doen en dan natuurlijk marshmallows in roosteren!

Sanitair is ook prima en er zijn inmiddels ook steeds wat meer verhuur accommodaties, voor als je niet van slapen op een luchtbedje houdt bijvoorbeeld.
Kijk maar eens op hun website:
Het Bos Roept | Camping Robbenoordbos Noord-Holland

Op camping Het Bos Roept wordt er vaak wat georganiseerd. Zo was er tijdens ons verblijf een optreden van ‘Mensen zeggen Dingen’. In een wereld waar dingen soms verdwijnen zonder ooit benoemd te worden, brengt Mensen Zeggen Dingen de magie van het woord naar de voorgrond. Een avond vol poezië en cabaret.
Maar ook de inwendige mens wordt niet vergeten en komt Soof on Wheels geregeld met haar kar vol koude en warme dranken en afwisselende lekkernijen langs!
Soof on Wheels – De lekkerste koffie en thee op locatie
Het ontbijt kun je de avond van tevoren bestellen bij de receptie en halen ze veel van hun producten bij de boer uit de buurt.
Zorg Boergondisch – Smit Streekwinkel – Wervershoof

Ik kan nog genoeg over deze heerlijke plek schrijven, maar ik denk dat het filmpje alles wel zegt! Kom zoals je bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven